Hrvat o Srbinu - Modrić: Novak je VELIKI!

Autor:

Sport

01.01.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poštovanje je uzajamno... Luka Modrić je rešio da još jednom nahvali najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Novak Đoković (levo) i Luka Modrić

- Imao sam priliku da ga upoznam ove godine u Majamiju, kada sam sa reprezentacijom bio na košarkaškoj utakmici Majami Hita i Njujork Niksa. Prijatno me je iznenadio, oduševio kao osoba. Do tada sam ga znao samo sa televizije i gledanja njegovih mečeva, kroz izjave i intervjue. Kada smo se upoznali pokazao je koliko je veliki sportista i ličnost. Drago mi je što smo imali priliku da se vidimo - rekao je Modrić. 

Naravno, prokomentarisao je i izjave Đokovića, koji je tokom Mundijala slao poruke podrške reprezentaciji Hrvatske, koja je stigla do finala. 



- Njegove izjave o podršci našoj reprezentaciji... Fenomenalno je kada vas jedan od najboljih tenisera bodri i izražava podršku. Bili smo srećni zbog toga i hvala mu na tome", dodao je Modrić uz opasku da "sport treba da bude iznad svega".

Hrvat smatra da je Novak uradio mnogo.

- Đoković je veliki sportista i treba da budemo ponosni da imamo jednog od najvećih tenisera svih vremena ovde na našim prostorima - zaključio je iskusni vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading