GVARDIOLA: Izgubiće Liverpul koji bod, ali...

Autor:

Sport

31.12.2018

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola je posle pobede protiv Sautemptona upozorio da bi poraz od Liverpula u narednom kolu Premijer lige značio kraj šampionske trke, a takođe je rekao da Kevin De Brujne verovatno nije teže povređen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Iako je pred meč sa Liverpulom Mančester siti napravio dobru uvertiru slavivši protiv Sautemptona, "građani" su na sedam bodova zaostatka zbog kikseva koje su imali protiv Kristal Palasa i Lestera. Zbog toga menadžer Sitija Pep Gvardiola utakmicu u četvrtak na "Etihadu" vidi kao "biti ili ne biti". 

- Znali smo da će zbog pozicije Liverpula, ako izgubimo poene biti gotovo. Bilo bi nemoguće. Naravno da će oni ispustiti poene ali neće previše - rekao je Gvardiola koji je govorio i o Kevinu De Brujneu koji nije igrao protiv Sautemptona.

- Ne znam kako je ali ne deluje da je veliki problem. Normalno je da se posle tolikog izostanka igrač povredi i da ima problema. Ne mogu da kažem da li će biti spreman za četvrtak - kaže menadžer Sitija. 

De Brujne je veći deo sezone do sada propustio zbog povrede, a ne zna se tačno zbog koje povrede je propustio meč sa "svecima". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading