Francuz koji je očarao Gvardiolu u mečevima Lš

Autor:

Sport

31.12.2018

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti u januarskom prelaznom roku želi da reši goruće pitanje u veznom redu gde problema sa povredama ima Brazilac Fernandinjo, a kako pišu engleski mediji "građani" su zagrizli za igrača Olimpika iz Liona Tangija Ndombelea

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Kako Tajms piše, Mančester siti je poslao u Lion ponudu od 45 miliona funti što su Francuzi odbili tražeći bar 30 miliona više za 22-godišnjeg Tangija Ndombelea. Ovaj fudbaler je inače impresionirao Pepa Gvardiolu u dva meča Lige šampiona u kojima je Lion ostao neporažen protiv Mančester sitija. 

Siti inače takođe želi i Ndombeleovog saigrača Husema Auara za koga bi mogao da plati preko 50 miliona funti, mada je teško očekivati da će "građani" kupiti obojicu fudbalera. 

- Husem Auar je veoma dobar igrač. Govorimo dosta o Ndombeleu, ali Auar je takođe fantastičan. Uvek je miran sa loptom u nogama i ima odlične tehničke kvalitete - rekao je Pep Gvardiola posle druge utakmice Sitja i Liona u Ligi šampiona. 

Pitanje je zapravo i koliko ima istine u tome da Siti želi novog igrača na Fernandinjovoj poziciji, jer je Gvardiola poručio da klub sigurno neće tražiti igrača koji bi bio rezervna opcija ako se Brazilac povredi. Činjenica je da je Siti često imao problema kada ovaj igrač ne bi bio na terenu. 

Inače na ostrvu se spekuliše da Siti želi Lesterovog beka Bena Čilvela kao i Ajaksovog vezistu Frenkija De Jonga, dok je odlazak Brahima Dijaza u Real prilično izvestan i to možda već u januaru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading