Lalatović našao angažman?

Autor:

Sport

30.12.2018

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavio je trener Radničkog iz Niša da bi tokom zime mogao da promeni sredinu i napusti srpski fudbal. To bi uskoro moglo da se desi.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Za sada nema novih informacija o statusu Nenada Lalatovića, izuzev tvrdnji Ivice Tončeva da Radnički još uvek ima trenera, ali i da sa šefom struke ima džentlmenski dogovor.

- Sa Lalatovićem imam džentlemenski dogovor da u slučaju dobre ponude može da ide u inostranstvo - objasnio je Tončev u izjavi datoj "Žurnalu".


To znači da će Nenad Lalatović u slučaju dobre ponude moći da napusti "Čair", a postoje indicije i gde bi mogao da nastavi trenersku karijeru.
RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Nenad Lalatović

Kazahstanski mediji pišu da je Astana zainteresovana za angažovanje srpskog trenera. Šampion Kazahstana prolazi kroz proces promene klupskog rukovodstva, nakon čega bi trebalo da bude odlučeno da li će Lalatović voditi ekipu na startu nove sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading