AZAR PRIPRETIO: Što me više tučete, sve sam bolji!

Autor:

Sport

30.12.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdi Čelsija Edenu Azaru dozlogrdili su udarci koje konstantno dobija od protivničkih fudbalera, ali se sa tim bori na svoj način.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Statistika pokazuje da je Belgijanac jedan od igrača koji je najviše na meti igrača protivničkih timova, kao jedan od najčešće fauliranih igrača.

Međutim, Azar, koji je ove sezone na 18 utakmica u Premijer ligi postigao deset golova, kaže da ga "udarci po cevanicama" samo dodatno motivišu.

- Ponekad je zaista teško sve to istrpeti. Već sedam godina udaraju me gde stignu. Ipak, umem da vodim računa o svojim člancima, kolenima, u Čelsiju imamo jedan od najboljih medicinskih timovova na svetu- rekao je Azar.


Protivnicima je poručio i da ga prekršajima i prljavom igrom neće zaustaviti. 
RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ne volim to da kažem, ali kada me tako udaraju, to mi samo daje dodatni osećaj da sam zaista dobar fudbaler. Ili da žele da me nekako zaustave, ali da ne mogu. To mi daje dodatnu snagu da napravim na terenu nekakvu magiju- poručio je Azar. 

Trener "plavaca" Mauricio Sari dao mu je ulogu prvog napadača, ali Italijan sa nestrpljenjem čeka odluku Azara o tome gde će nastaviti karijeru. 

Iako je mnogo puta izjavljivao kako mu je lepo na "Stamford bridžu", poznata je njegova želja da zaigra u dresu Reala, koji je i dalje zainteresovan da ga dovede

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading