(VIDEO) SRBIN DOBIO ČISTU DESETKU: Navijači Čelsija zbog Matića proklinju Kontea!

Autor:

Sport

14.08.2017

11:45 >> 11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je da je oduševljen partijom srpskog fudbalera Nemanje Matića u pobedi nad Vest Hemom (4:0) u prvom kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matić briljira u dresu novog kluba

Matić je nedavno stigao u Junajted za 45 miliona evra. On je oduševio navijače Junajteda kao i sve fudbalske stručnjake na Ostrvu pošto je briljirao na prva dva meča u dresu "crvenih đavola" protiv Reala u Superkupu Evrope i Vest Hema u Premijer ligi.



Britanski javni servis BBC proglasio je Srbina najboljim igračem protiv Vest Hema iako je Romelu Lukaku dao dva gola, dok je ESPN ocenio njegovu igru kao "desetku".



 - Zavisi šta se dešavalo iz Čelsijevih zatvorenih vrata, mi ne znamo šta je bilo. Jedino što nam je poznato jeste novac. Doveo sam ga na Stamford bridž jer smatram da ima poseban kvalitet. Oduvek sam pričao da bi bio perfektan za Mančester junajted - rekao je Murinjo i nastavio:

 - Kada sam otišao iz Čelsija, znao sam da će on uvek da bude idealan igrač za mene. Reč je o neverovatnom fudbaleru, koji može da pokrije sve nedostatke u timu. Nisam mislio da je moguće da može da se ostvari transfer. Desilo se sve kada me je pozvao njegov agent i rekao "imaćete Matića ukoliko platite". Sada ga imamo i srećni smo.


 
Matićem je oduševljen i Lukaku.
 
 - Nemanja je svetska klasa, igrač kakav nam je bio potreban. On je zasluženo dobio nagradu za najboljeg na utakmici. On je uvek tu. Kada je on iza naših leđan, naši veznjaci mogu više da misle o napadu - naveo je Belgijanac.



Menadžer Čelsija Antonio Konte nije krio da žali za odlaskom Matića, označivši upravu kluba kao odgovornu za taj potez "plavaca" koji nisu razumeli brojni asovi širom Engleske poput Ijana Rajta, Pola Skolsa, Gerija Nevila...



Navijači Čelsija su ogorčeni na Kontea tvrdeći da je on krivac zato što je Matić napustio "plavce". Čelsi je na startu sezone poražen od Barnlija 3:2.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading