TO JE DERBI: Šest golova, pet u mreži Arsenala, Liverpul je moćan

Autor:

Sport

29.12.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula ostvarili su najubedljiviju pobedu u 20. kolu Premijer lige pošto su, sada već tradicionalno, isprašili Arsenal na "Enfildu" sa 5:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Liverpul

Za razliku od prethodna dva puta kada su postigli tri, pa četiri gola u mreži gostiju iz Londona, izabranici Jirgena Klopa su u subotu uveče bili još ubedljiviji i Arsenalu spakovali čak pet komada.

Gosti su poveli u 11. minutu golom Maitlenda-Nilsa i to je bilo sve što su učinili u derbiju 20. runde najkvalitetnije lige u Engelskoj.

Samo dva minuta bilo je dovoljno Robertu Firminu da donese brzi preokret lideru Premijer lige. Brazilac je pogađao u 14. i 16. minutu, Mane je u 32. uvećao na visokih 3:1, a Salah je u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena sa penala doneo ogromnu prednost svom timu uoči odlaska na odmor.

Drugo poluvreme donelo je rutinsko odrađivanje posla Klopovih izabranika, a da ovaj deo igre ne prođe bez golova pobrinuo se Firmino svojim trećim golom u 65. minutu sa penala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading