U Sampdoriji ne prihvataju da su poraženi od Juventusa

Autor:

Sport

29.12.2018

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Sampdorije Marko Đampaolo ne može da se pomiri sa porazom od Juventusa 2:1 u 19. kolu Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Sampdorija

Strateg Sampe smatra da je njegovom timu poništen čist gol u završnici meča, kada je Rikardo Saponara zatresao mrežu, a sudija Paolo Valeri ga poništio zbog ofsajda.

Juventus je pre toga vodio golovima Kristijana Ronalda iz drugog i 65. minuta, s tim što je drugi gol "Stara dama" dala iz penala za koji Đampaolo kaže da je bio "poklon".

Jedini pogodak za Sampdoriju je postigao Kvaljarela u 33. minutu sa bele tačke.

- Mnogi timovi dolaze na stadion Juventusa i igraju kao da su već izgubili. Imali smo previše poštovanja na početku i falilo nam je odlučnosti kod njihovog prvog gola. Posle izjednačenja ostali smo u utakmici i stvarali smo im probleme. Svidelo mi se kako smo igrali i što se mene tiče, završilo se 2:2. Penal koji je sviran Juventusu je bio poklon, možemo danima da pričamo o tome, ali se u onakvoj situaciji ne svira penal, jer će svake nedelje biti haos. Nazivati to međunarodnim rukometom je apsurdno - kategoričan je trener Sampdorije. 

Njegov tim se bori za četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona i trenutno je šesti sa 29 bodova, tri boda ispod četvrtoplasiranog Lacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading