Čim Mitar proradi Fulam pobeđuje: Vukovi šokirali Totenhem

Autor:

Sport

29.12.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama savladali su Hadersfild golom Aleksandra Mitrovića, dok je Vulverhempton iznenadio Totenhem i savladao ga u 20. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Fulam

Fulam je savladao Hadersfild sa 1:0, a meč je mogao biti rešen u 81. minutu, kada je loptu na belu tačku stavio Abubakar Kamara.

Napadač Fulama je dobio priliku pre srpskog fudbalera Aleksandra Mitrovića, koji je često bio zadužen i u klub i u reprezentaciji za izvođenje jedanaesteraca, ali nije je iskoristio jer mu je penal odbranio golman gostiju Losl. 


Ipak, veliku radost timu sa Krejven Kotidža doneo je Mitrović – on je prvi istrčao kontru svoje ekipe i veoma preciznim i dovoljno snažnim udarcem matirao čuvara mreže protivnika u 91. minutu, na opšte oduševljenje domaćih navijača. 

Mitru je ovo bio prvi pogodak posle šest neuspešnih mečeva, čime je prebrodio ličnu krizu, ali i ekipnu. Bravuru srpskog reprezentativca pogledajte OVDE. 

Vulvsi su iznenadili Totenhem i napravili verovatno najveći šok u 20. kolu, koji još nije kompletirano. Oni su sa 3:1, posle velikog preokreta, pobedili Totenhem na gostovanju. 


Domaćina je u prednost doveo Hari Kejn "golčinom" u 22. minutu, kada je levom nogom sa 20ak metara matirao Ruija Patrisija, pa su Spursi otišli na pauzu sa minimalnom prednošću. 

Tim Maurisija Poćetina nije ni slutio šta im se sprema u drugom poluvremenu – na 1:1 je izjednačio Vili Boli u 72. minutu, a prednost Vulvsima doneo je Raul Himenes u 84. 

I dok je Totenhem napadao i nadao se izjednačenju, pobedu gostiju zapečatio je Elder Kosta u 87. minutu. 
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Brajton i Kardif su takođe odneli pobede minimalnim rezultatom. 

Brajton je pobedio Everton sa 1:0 na domaćem terenu golom Lokadije u 59. minutu u jednom veoma nezanimljivom meču i produbio krizu Evertona. 

Kardif je iskoristio grešku Džejmsa Medisona i trenera Kloda Puela. Oni su pobedili Lester na gostovanju golom Kamarase u drugom minutu nadoknade meča. 

Prvi izvođač penala "lisica" i najbolji napadać Džejmi Vardi izašao je u 68. minutu, a sedam minuta kasnije Lester je dobio penal. Loptu je namestio Medison, koji ne šutira jedanaesterce kada je u igri Vardi, i promašio. 

Kazna je usledila u drugom minutu nadoknade, kada je Viktor Kamarasa savladao Šmajhela i doneo radost gostima iz Velsa. 


Votford i Njukasl igrali su 1:1. Njukasl je poveo golom Salomona Rondona u 29. minutu, da bi u 82. Votford došao do veoma važnog boda preko Duakurea.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading