JE L' MOGUĆE? PSŽ propustio priliku za transfer decenije!

Autor:

Sport

28.12.2018

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pari Sen Žermena beleže dobre rezultate kako u Evropi tako i u domaćem prvenstvu. Ipak, nisu baš tako vešti na poslovnom planu. Uglavnom im je potrebno mnogo novca da bi privoleli nekog fudbalera da potpiše za njih, a jednu od "jeftinijih", a boljih akvizicija... propustili su.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Pari Sen Žermena

Dok je Unaj Emeri bio trener Parižana ukazala im se prilika da dovedu trenutno jednog od najboljih fudbalera na svetu, Mohameda Salaha. Čak za manje novca nego što bi iko očekivalo, ali...

- Istina je, mogli smo da ga kupimo, ali postojala je sumnja. Igrao je dobro u Romi, samo je postojala bojazan kako će se snaći u velikom klubu - kaže Španac.


Sad, mnogi će se nasmejati na tvrdnju o veličini PSŽ, ali je Španac verovatno mislio na pritisak, mada u Francuskoj "Sveci" su prvaci i pre nego što počne sezona.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah

- To je bila neka dilema, sada se vidi da je bila pogrešna, on je među pet najboljih igrača na svetu - kaže menadžer Arsenala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading