Podvig Srpskog telegrafa: Pomirili smo FSS, Zvezdu i Partizan!

Autor:

Sport

01.01.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prelepom ambijentu prestoničkog restorana "Kod dvoglavog orla", ispod replike grba Dušanovog carstva, Srpski telegraf uspeo je ono što nikome dosad nije pošlo za rukom: da pomiri Fudbalski savez Srbije, Crvenu zvezdu i Partizan!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zvezdan Terzić, Slaviša Kokeza i Miloš Vazura

U zgradi Krsmanovićeve zadužbine, gde je pre tačno 100 godina kralj Aleksandar I Karađorđević potpisao deklaraciju kojom je proglašeno ujedinjenje Srba, Hrvata i Slovenaca i stvorena Kraljevina SHS, šef srpskog fudbala Slaviša Kokeza i direktori večitih Miloš Vazura i Zvezdan Terzić kucnuli su se čašama punim crvenog vina i poželeli Srbiji srećnu novu 2019. godinu, a srpskom fudbalu da nastavi uzlaznom putanjom!

* Kokeza: Svaka čast za akciju, srpski fudbal je najbitniji
* Terzić: Nema više rata
* Vazura: Znam da se njih dvojica nikad nisu ni svađali
RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

POHVALILI AKCIJU

- Svaka vam čast za ideju i akciju, nisam verovao da će direktori da dođu, moram da priznam. Srpski telegraf je još jednom dokazao da je poštovan od svih relevantnih sportskih faktora u zemlji. Ovaj sastanak pokazao je da je srpski fudbal iznad svih naših prepirki i nesporazuma - rekao je Kokeza.

Loptu je spustio i njegov "najveći rival", čovek zbog koga je Kokeza, kako sam priznaje, štucao svaki dan. Ako nema zvaničnog saopštenja i napada na FSS, onda gospodin Terzić za bilo koju informaciju koju plasiramo pošalje bar poruku našim novinarima: "Je l' vam to opet Kokeza dojavio?"

- Ha, ha, jeste tako, nema šta. Ja uvek sumnjam na njega - kroz smeh će Terzić uz dodatak: - Obećavam, rata više nema!

I na kraju, u svečanoj atmosferi, poentira Zvezdanov kolega s druge strane Topčiderskog brda Vazura:

- Ma nisu se nikad ni svađali! Folirali, bre, znao sam ja to!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zvezdan Terzič, Slaviša Kokeza i Miloš Vazura

PALI I POKLONI

Nemojte sada više za novine, ajde da se družimo malo kad ste nas već ovako lepo okupili, maltene uglas rekoše sva trojica... Onda krenu priča kakva bi trebalo da bude u srpskom fudbalu ubuduće: zdrava, sportska, fer, uz osmeh! Povede se diskusija i o privatizaciji, rekonstrukciji stadiona, željama u Ligi šampiona, Ligi Evrope, plasmanu na Evropsko prvenstvo, ali više o tome čitaćete u našim novinama u novoj godini. Na kraju izdeliše poklone, kako i dolikuje za praznik.

Ovo gore napisano nije bajka iako tako deluje. Pogledajte fotografije. Srpski telegraf stvarno čini čuda, a bićemo takvi i u godini pred nama! Živeli!

ŽELJE ZA NOVU 2019. GODINU

KOKEZA

Vazuri i Terziću: Da Crvena zvezda i Partizan igraju grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope u 2019. godini!

Srbiji: Da se plasira na Evropsko prvenstvo

VAZURA

Kokezi: Da reprezentacija ode na Evropsko prvenstvo i da se Srbija još više približi organizaciji Svetskog prvenstva 2030. godine

Terziću: Da Zvezda igra grupnu fazu Lige Evrope

Partizanu: Da stabilizujemo klub, što više naših talenata afirmišemo kroz prvi tim i da se dokopamo grupne faze Lige šampiona

TERZIĆ

Kokezi: Plasman na Evropsko prvenstvo jer je to promocija srpskog fudbala!

Vazuri: Da finansijski i organizaciono stabilizuje Partizan i da osvajanjem drugog mesta izbore bolju poziciju u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Zvezdi: Duplu krunu i uspešne kvalifikacije za Ligu šampiona

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading