KLOP U SVOM STILU: Ljudi, nismo obezbedili ni Ligu šampiona!

Autor:

Sport

28.12.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Liverpula zvanično će dočekati novu kalendarsku godinu na prvom mestu Premijer lige. Ipak, trener "Redsa" ima svoju viziju. Nemac ne samo da ne razmišlja o tituli već smatra da ni Evropa još uvek nije ni blizu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

- Nismo razmišljali o udaljenosti između nas i drugih timova. Suviše je rano. U ovom trenutku se ništa ne događa. Kako da vam objasnim našu situaciju. Nisam siguran da li smo pričali o ciljevima na početku sezone, ali jasno je da u klubu kao što je Liverpul treba da ideš na to da se kvalifikuješ u Ligu šampiona. Želeli smo to da učinimo treći put zaredom, da igramo bolji fudbal, sve te stvari. Jedina stvar koja je drugačija u odnosu na prošlu sezonu jeste da je naša situacija bolja, ali nismo se čak ni kvalifikovali u Ligu šampiona. Moramo da igramo fudbal i dobijemo rezultate koje želimo - rekao je Klop.

Arsenal je jedan od onih timova koji ne spadaju u poželjne protivnike. Uostalom u pitanju je i jedan od tri tima koji su ove sezone uspeli da zaustave Redse (1:1).

- Oni su dobri, jaki na lopti i veoma živahni. Njihovi kontranapadi su ludo brzi. Obamejan i Lakazet su sjajan napadački dvojac, odličan tandem, kombinuju sve što dvojica napadača mogu kada igrate sa dva centarfora. U napadu su izvanredni, izuzetno brzi na krilima, zaista dobar tim. Oni nisu onaj tim koji maše belom zastavom, biće to težak meč, ali mi smo fokusirani na sebe. Arsenal je u prvoj utakmici protiv nas imao 62 posto loptu u posedu, uglavnom što se nismo dobro branili. Nismo bili dovoljno smireni u svom posedu jer su nas visoko potisnuli, ali smo na kraju imali velike šanse. Za nas je to bila teška utakmica, ali Unaj Emeri ne gleda na bodove pre meča, on samo želi da pobedi baš kao i mi - rekao je Klop.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading