ZOV PREMIJER LIGE: Iguain tražio da ode u Čelsi

Autor: Tanjug

Sport

28.12.2018

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi napadač Milana Gonzalo Iguain zatražio je od uprave kluba da ga pusti u Čelsi, prenosi Sport Medijaset.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Menadžer Čelsija Mauricio Sari želi ponovo da sarađuje sa argentinskim fudbalerom, kao u vreme dok su bili u Napoliju, i namerava da ga dovede već u januaru, makar na pozajmicu sa pravom otkupa kompletnog ugovora.


Iguain se trenutno nalazi na pozajmici u Milanu iz Juventusa, iz Torina su su voljni da drugi deo igra u Londonu jer smatraju da će tamo više iskazati potencijal i lakše dobiti novac za kasniji transfer (36 miliona evra za otkup), dok se "rosoneri" još uvek premišljaju iako bi voleli da rasterete budžet zbog ogromne plate Argentinca od 8,5 miliona evra.


Milan je bliži odluci da ga pusti u Englesku, a u sav posao bi mogao da bude uključen i Alvaro Morata koji je na meti sedmostrukog prvaka Evrope.

Iguain, kao i čitav tim Milana, nema dobru sezonu, dao je tek sedam golova u svim takmičenjima, ali u Čelsiju veruju da bi mogao da se vrati u staru formu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading