Pantelić odbio da se vrati u Zvezdu zbog jednog igrača!

Autor:

Sport

28.12.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Pantelić po isteku ugovora sa Olimpijakosom mogao je da se vrati u Crvenu zvezdu, ali da je odbio poziv najtrofejnijeg srpskog kluba zbog Luke Jovića.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić

- Imao sam ponudu, to je tačno, ali nisam je prihvatio. Zašto? Nije zbog godina, imao sam 34 i u srpskom prvenstvu mogao još da igram. U to vreme u Zvezdi je postojao jedan mladi momak. Ime mu je Luka Jović. Rekao sam tada rukovodiocima kluba da ne želim da se vraćam. Ne zato što ne volim dovoljno klub, nemam više volje za igrom ili nešto slično. Mislio sam da je bolje za Zvezdu da ispromoviše mladog, talentovanog igrača. Rekao sam im da neće biti lako u prvih šest meseci, ali da treba da ga istrpe, jer će kasnije moći dobro da ga prodaju - kazao je Pantelić za portal contra.gr.

Crveno-beli ipak nisu poslušali Pantelića.

- Kazali su mi da mali još nije spreman. Onda je u sezoni 2014/15. Jović postao najmlađi igrač na večitom derbiju protiv Partizana. Imao je 16 godina, devet meseci i 25 dana. Ostavio je iza sebe Dejana Milovanovića. Ubrzo je potpisao za Benfiku. Zvezda je uzela malo novca za njega. Evo sada je jedan od najboljih golgetera Bundeslige. Da su mu malo više verovali, za godinu dana postao bi najbolji strelac Crvene zvezde i srpske ligi.

Ljubav prema Zvezdi preneli su mu deda i otac.

- Zvezda je moje srce, moj identitet, mislim da bez Zvezde ne bih postojao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading