Matić progovorio o Pogbi i iznenadio navijače Junajteda!

Autor: Tanjug

Sport

28.12.2018

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić kaže da mu je veoma drago što je njegov saigrač Pol Pogba opet na svom visokom nivou i poručio mu da mora da nastavi u tom ritmu.

Nemanja Matić

Pogba je od odlaska menadžera Žozea Murinja, odnosno dolaska Ole Gunara Solskjera, podigao formu i sa dva gola doprineo poslednjoj pobedi nad Hadersfildom (3:1) u Premijer ligi.

- Pogba je veoma važan igrač za nas. Kada igra najbolje što može uvek napravi razliku. Igrao je sjajno protiv Hadersfilda, ali mislim da može još bolje- rekao je Matić.

Francuski vezista, koji je često bio u sukobu sa Murinjom, još protiv Kardifa sa dve asistencije nagovestio je da mu je prijala promena na klupi.


- Za njega je važno da postiže golove i stiče samopouzdanje. Sada mu je više i mora da zna da može da igra mnogo bolje- zaključio je Matić, takođe strelac protiv Hadersfilda.

Mančester Junajted naredni meč u Premijer ligi igra protiv Bornmuta na Old Trafordu u nedelju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading