Kolonija Srba u Benfiki se povećala za VUNDERKINDA

Autor:

Sport

27.12.2018

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Benfika već godinama ne može bez srpskih fudbalera, koji uglavnom ostavljaju značajan trag u ovom klubu, a kao što znate, trenutno su prvotimci slavnog porttugalskog kluba Ljubomir Fejsa i Andrija Živković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Benfika

Uz njih, za svoje mesto bori se i mladi napadač Ivan Šaponjić koji je ove sezone upisao devet nastupa i postigao jedan gol za ''B'' tim Benfike.

Ali, izgleda da će uskoro dobiti i društvo.

Naime, portugalski mediji ovih dana najavljuju transfer 16-godišnjeg srpskog fudbalera Aleksandra Isailovića Gomeza, člana kadetskog tima španskog Valjadolida, gde je ostavio fenomenalan utisak.

 

Ovaj momak, koji je sin nekadašnjeg napadača Partizana Dragana Isailovića, u protekle dve sezone je u dresu Valjadolida postigao čak 65 golova, pa je za njegove usluge interesovanje pokazao i engleski Mančester siti.

Ali, mediji u Portugalu navode da je Isailović izabrao Benfiku, kao i da bi narednih dana sve trebalo da bude i ozvaničeno.

Aleksandar je odavno prelomio da želi da igra za Srbiju, a već je nastupao za kadetsku selekciju naše zemlje, tako da su "orlovi" na dobrom putu da steknu ozbiljnog napadača za budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading