Mesi progovorio o Nejmarovom povratku!

Autor: Tanjug

Sport

27.12.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da bi ponovo voleo da zaigra u tandemu sa Nejmarom da Silvom, ali da veruje da ga Pari Sen Žermen neće pusititi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Nejmar je leta 2017. godine prešao sa Nou Kampa u PSŽ za rekordnih 222 miliona evra, koliko je iznosila izlazna klauzula, u ne baš prijateljskom tonu sa čelnicima katalonskog kluba.

- Voleli bismo da se vrati, odličan je na terenu i za svlačionicu. Mi smo dobri prijatelji, doživeli smo puno lepih trenutaka. Ipak, komplikovano je... Teško će da napusti Pariz, klub ga neće dati- rekao je Mesi.

Nejmar je četiri sezone proveo u Barseloni, osvojio je dve titule Primere i Ligu šampiona i bio deo udarnog trija zajedno sa Mesijem i Luisom Suarezom.


Sada PSŽ ima problema sa finansijskim fer-plejom i postoji mogućnost da se odrekne Nejmara ili Kilijana Mbapea, a Barselona i Real Madrid su prvi u redu za transfer jednog od njih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading