BOŽINOV U RAJU

Autor:

Sport

27.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ko umije, njemu dvije", izreka je kojom kroz život ide bivši napadač Partizana Valeri Božinov (32). Bugarin slovi za pravog zavodnika kada su fudbaleri u pitanju, a sada je uspeo da prevaziđe samog sebe ujedinivši sadašnju devojku i bivšu ženu.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Ljubav cveta: Valeri Božinov

Trenutna izabranica njegovog srca Srpkinja Biljana Dol reklamira kupaći kostim iz kolekcije koju je kreirala Valerijeva bivša supruga Nikoleta Lozanova. Osim Božinova, lepoticama je zajednička i ljubav prema modi, što je u ovom slučaju očigledno bilo presudno da se pobedi sujeta. Tako Biljani uopšte nije smetalo da na Mauricijusu "prošeta" komad odeće koji je osmislila njena prethodnica. Naprotiv, čak ju je i označila na fotografiji koju je podelila na Instagramu i stavila srce, a zauzvrat dobila osmehe. Razlog za sreću je verovatno i činjenica da je u tropski raj otišla upravo sa sadašnjim igračem bugarskog Boteva.

RepublikaFoto: Lična arhiva

I Valeri se odlično snašao između dve vatre i sve okrenuo na šalu. Čak mu ne smeta ni to što Biljana i dalje nosi prezime nekadašnjeg supruga, nemačkog trenera Tomasa Dola. Što se njega tiče, očigledno ga ne zanimaju međusobni odnosi između zanosnih lepotica sve dok je barem jedna stalno negde u blizini.

RepublikaFoto: Lična arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading