TAJNA KLAUZULA: Nejmar se vraća u Barsu?

Autor:

Sport

26.12.2018

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski list "As" navodi da napadač Pari Sen Žermena - Nejmar radi na svom povratku u Barselonu i pominje tajnu klauzulu na koju Brazilac računa.

RepublikaFoto: instagram.com/neymarjr
Nejmar

Nejmar je do sada za PSŽ odigrao 49 utakmica, u kojima se 44 puta upisao u strelce. I pored toga, sve su češće glasine da se on u Parizu ne oseća dobro.

"As" se pozvao na izvore bliske katalonskom klubu i izvestio da Nejmar "forsira" povratak u Barselonu, a jedna klauzula iz njegovog ugovora mogla bi da u budućnosti stvori uslove za realizaciju.

Pomenuti list navodi da 26-godišnjak u sledećoj sezoni ne može da napusti francuski klub, ali da će na leto 2020. to moći da učini.

- Ne postoji otkupna klauzula za predstojeće leto, ali će je biti krajem sezone 2020. godine. Njena visina će iznositi 160 miliona evra - navodno je istakao neimenovani izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/leomessi
Nejmar

Nejmar je 2017, za rekordna 222 miliona, iz Barse prešao u PSŽ, sa kojim je potpisao ugovor do 2022. godine. On sada čini sve da se vrati u Kataloniju, a njegovi agenti navodno često telefoniraju sa odgovornima sa "Kamp Nou".

- Kada dođe u Barselonu, što se često dešava, Nejmar uvek poseti svlačionicu trenažnog centra‚ Sijutat Esportiva. Šteta je što je uopšte otišao odavde. Imao je ovde sve, ali se završilo tako što je isforsirao svog odlazak. Ostaje da se vidi kako će klub reagovati. Nisu svi srećni sa time kako su se stvari odigrale - istakao je neimenovani izvor blizak Barsi.

Barselona trenutno sa 37 bodova drži čelo tabele u domaćem šampionatu, a prati je madridski Atletiko sa tri boda manje. PSŽ je ubedljivo prvi u Francuskoj sa 47 bodova, a od drugoplasiranog Lila ima 13 bodova više.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading