Niz poraza Sitija: Junajted procvetao - Liverpul ubedljiv

Autor:

Sport

26.12.2018

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom treminu popularnog "Boksing deja" Premijer lige favoriti su uglavnom beležili pobede, dok je šampion Mančester siti ponovo poražen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Lester

Mančester siti je, posle kiksa protiv Kristal Palasa u prošlom kolu i poraza, opet izgubio, ovoga puta od Lestera na gostovanju, sa 2:1.

Gosti iz Mančestera su došli do prednosti u 14. minutu preko Bernarda Silve, ali su "lisice" uspele da izjednače vrlo brzo, samo pet minuta kasnije preko Olbrajtona.

Lester je od izjednačujućeg gola bio znatno bolja ekipa i imali su nekoliko izglednih šansi, ali nisu uspeli

da dođu do prednosti. 

U drugom poluvremenu Siti se konsolidovao i preuzeo kontrolu utakmice, ali nije uspevao da stvori šanse. "Građani" su napadali i imali daleko veći procenat poseda, a Lesteru je bila potrebna samo jedna prilika da šokira Siti i dođe do pobede. 

Strelac pobedonosnog gola bio je Rikardo Pereira, desni bek domaćina, kojem je lopta "sela" na volej, te Ederson nije mogao ništa da uradi sem da proprati loptu koja je završila u njegovoj mreži. 

Glavni sudija meča Majk Din nije briljirao, a pred istek regularnog toga utakmice dodelio je direktan crveni karton Fabijanu Delfu zbog nesmotrenog starta. 

Mančester junajted bio je dosta uspešniji od gradskog rivala. Oni su ostvarili i drugu pobedu pod novim menadžerom Ole Gunar Solksjerom, ovoga puta protiv Hadersfilda sa 3:1. 

Strelac prvog gola za "crvene đavole" bio je srpski fudbaler Nemanja Matić, koji je iskoristio odbitak posle odbrane golmana protivnika i doneo prednost svojoj ekipi. 

Mreže su mirovale do 64. minuta kada se u listu strelaca upisao Pol Pogba, koji je bio prezican i 14. minuta kasnije. 

Trenutno lider šampionata Liverpul bio je veoma siguran na domaćem terenu, a ispaštao je Njukasl, koji je poražen sa 4:0. 

Njukasl je "načeo" Dejan Lovren u 11. minutu i to je bio rezultat kojim se otišlo na poluvreme. Mohamed Salah je u 47. bio precizan iz penala, a strelac trećeg gola za "redse" bio je švajcarski fudbaler Đerdan Šaćiri, koji je još jedanput potvrdio da se nalazi u fantasitčnoj formi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading