POSLE OVOGA NEMA POVRATKA: Naingolan - Navijači Intera polizaće mi zadnjicu!

Autor:

Sport

26.12.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nero-azuri su supendovali Rađu Naingolana zbog kršenja klupske discipline. Nije dolazio na treninge, a ispostavilo se da je posle meča sa Kjevom bio do zore u diskoteci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rađa Naingolan

Zbog suspenzije Naingolan nije u kombinaciji za meč sa Napolijem. Na Instagramu su mu navijači pretili, ali ne samo njemu, već i njegovoj supruzi i deci. Zbog toga je Naingolan ugasio Instagram i potpuno izgubio nerve.

Italijanski mediji navode da je prijateljima poručio da je Inter klanica i da će da pokaže koliko vredi. Navodi se i da je izjavio da će posle njegovih dobrih igara navijači Intera da mu poližu zadnjicu!

I tu nije bio kraj. Izgleda da je Belgijanac odlučio da ekspresno napusti klub sa stadiona "Đuzepe Meaca".

- Probaću da se vratim u Romu, tamo je Toti, moj prijatelj, možda će pogurati moj povratak u klub koji volim- rekao je Naingolan.

Sve je ovo otkriveno iz prepiske Belgijansa sa jednim "prijateljem" koji je očigledno odlučio da još zakomplikuje Rađinu situaciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading