IZ HUMSKE GRME: Idemo do Lozane ako treba!

Autor:

Sport

26.12.2018

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Partizana najavili su novu žalbu nakon što je direktor Superlige Vladimir Bulatović potvrdio rezultat meča Partizan – Mačva 0:0. Potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić je najavio borbu pred sudskim organima.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Crno-beli i dalje traže da se utakmica ponovi zbog neregularnih uslova u kojima je odigrana, po snegu u Humskoj 1 pre desetak dana.

Partizan je pretio istupanjem iz Superlige ukoliko se meč ne ponovi.

- Nećemo iz nje istupiti dok ne iscrpimo sve pravne argumente. Naš dolazak na Izvršni odbor Superlige je bio mali korak za Partizan, ali veliki za pravo. Pošto je naša žalba odbijena na prvostepenom organu, kod direktora Bulatovića, idemo na drugostepeni organ, Komisiju za žalbe, kasnije možda i na IO FSS, pa ako treba i na Međunarodni sportski sud u Lozanu. Sudija Aleksandar Živković iz Niša je zloupotrebio svoja ovlašćenja, a ljudi iz Superlige su se oglušili o zahtev Partizana iz poluvremena tog meča da se utakmica prekine- rekao je Vuletić. 


Partizan je u međuvremenu opet pokrenuo inicijativu za uvođenje video tehnologije (VAR) u domaća takmičenja, pre svega u Superligi Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading