FUDBALERI ZVEZDE UŽIVAJU POSLE ISTORIJSKE POLUSEZONE: Svi ih jure, oni se baškare po plažama!

Autor:

Sport

26.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispisali su istoriju fudbaleri Crvene zvezde plasmanom u Ligu šampiona. Na Marakani su srušili veliki Liverpul (2:1), a u Superligi stekli ogromnu prednost u odnosu na pratioce (devet bodova više od Radničkog i 15 od večitog rivala Partizana). I dok čekaju ponude koje iz inostranstva stižu sa svih strana, izabranici Vladana Milojevića odabrali su egzotične destinacije i tople krajeve da odu na zasluženi odmor.

RepublikaFoto: instagram.com

Milan Borjan sa suprugom

PARTNER IZ ODBRANE

Tako je Vujadin Savić odabrao Dubai, gde mu društvo pravi Goran Čaušić. Kapiten crveno-belih čeka na transfer u turski Trabzon, koji mu nudi platu od 500.000 evra godišnje. Crveno-belima bi na ime obeštećenja trebalo da pripadne 1.000.000 evra pošto Vujadinu ugovor ističe za šest meseci. Dok čekaju na poziv iz Turske, Vujadin i Goran prekraćuju vreme igrajući stoni tenis.

Savićev partner iz odbrane Miloš Degenek u istom je gradu, ali je rešio da se malo osami. Ne zanima ga pomama iz Saudijske Arabije, odakle je neimenovani klub na adresu Zvezde poslao ponudu vrednu 3.000.000 evra. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima je i tvorac istorijske pobede nad Liverpulom, dvostruki strelac Milan Pavkov. On može da odahne jer je nedavno potpisao novi ugovor do 2023. godine.

Foto: instagram.com
Miloš Degenek u Dubaiju

Brazilac Džonatan Kafu otišao je u domovinu, gde je prijateljima podelio dresove Crvene zvezde. Možda je to naznaka da će se zadržati na Marakani do kraja sezone, uprkos tome što nije iskoristio prilike koje su mu se ukazale.

RepublikaFoto: instagram.com
Nenad Krstičić sa porodicom

KRSTIČIĆ NA SNEGU

Nenad Krstičić je navodno dogovorio lične uslove sa prvakom Grčke AEK. I njemu, kao i Saviću, ugovor ističe na kraju sezone, pa crveno-beli mogu da se nadaju obeštećenju do 500.000 evra. Bivši reprezentativac se, za razliku od većine saigrača, opredelio za zimsku idilu. Boravi u mestu Livinjo, gradiću u italijanskim Alpima, koji je poznat kao zimsko turističko odredište.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading