ZVEZDA ODBILA 1,5 MILIONA ZA EBISILIJA!

Autor:

Sport

25.12.2018

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su odbili ponudu tešku 1,5 miliona evra za Lorenca Ebisilija, koja je na "Marakanu" stigla od jednog kluba iz američke MLS lige.

RepublikaFoto: Starsport
Lorenco Ebesilio

Rukovodstvo srpskog šampiona ne želi da proda Holanđanina, koji je letos stigao iz APOEL-a za 650.000 evra i potpisao trogodišnji ugovor sa klubom.

Nekadašnji fudbaler Ajaksa nije u potpunosti ispunio očekivanja, ali na "Marakani" veruju da će u drugom delu sezone biti jedan od ključnih igrača. To potvrđuju i reči sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele, koji smatra da će Ebisilio tek pokazati koliko može.

- Kada dođe neki igrač, od njega se odmah očekuje da bude na nivou Crvene zvezde i da pruža dobre partije. Kod nekoga je to moguće, kod nekoga nije, neko se kraće, a neko duže adaptira. Što se mene tiče, Ebisilio je pokazao dobar kvalitet, ima vrlo dobru polusezonu i, kada se bude dodatno uklopio sa saigračima, biće još bolji - rekao je Mitar Mrkela.


Holanđanin je za crveno-bele postigao samo jedan gol u Superligi, ali je upisao i četiri asistencije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading