ZVEZDA MORA DA POŽURI: Crveno-beli dobili konkurenciju za potpis veziste!

Autor:

Sport

24.12.2018

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski internacionalac u redovima Selte Nemanja Radoja prešao je kratak put od standardnog člana prve postave do tribina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Radoja

Nekadašnji fudbaler Vojvodine nije želeo da produži ugovor sa ekipom iz Viga koja je potom odlučila da ga odstrani iz konkurencije za sastav, a to nije pokolebao brojne evropske klubove da ga angažuju.

Španski mediji su pre nekoliko dana javili da su za njegove usluge zainteresovani Atletiko Madrid i Hetafe, dok najsvežije informacije sa Apenine tvrde da je vezista interesantan i Fiorentini i Spalu.


Radoja će moći da pregovara sa klubovima od prvog januara pošto mu ugovor ističe narednog leta, ali postoji mogućnost da ga Selta pusti već ove zime za simbolično obeštećenje.
RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Momak koji ima 25 godina nije odigrao niti jednu utakmicu od starta sezone, pa je odlazak iz Viga sasvim izvestan, a dovođen je i u vezu sa Crvenom zvezdom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading