PSŽ u problemu: Rešenje - Prodaj Nejmara ili Mbapea

Autor:

Sport

23.12.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pari Sen Žermen se nalazi u ogromnom problemu.

RepublikaFoto: Starsport
FK Pari Sen Žermen

Naravno, ne na terenu jer tamo sve funkcioniše prema planu - apsolutna dominacija u Francuskoj, te plasman u nokaut rundu Lige šampiona zaokružili su besprekornu polusezonu tima sa Parka prinčeva.
Problem je "zeleni sto".

Naime, UEFA je naložila pariskom klubu da do narednog leta kako zna i ume pronađe prihod od 170 miliona evra kako ne bi bio kažnjen zbog kršenja Finansijskog fer-pleja, navodi se u dokumentima "Football Leaks".

To je praktično nemoguće ostvariti, osim u slučaju da Nejmar ili Kilijan Mbape napuste klub sledeće godine, o čemu prvak Francuske već razmišlja.


Ovog leta PSŽ se provukao u poslednjim momentima prelaznog roka tako što je prodao Berćićea u Real Sosijedad i tako zatvorio finansijsku konstrukciju za tekuću sezonu.

U narednoj će to biti vraški težak zadatak, klubova zainteresovanih za dve superzvezde ne manjka, a kako fudbalsko tržište ume da bude surovo, možda i naiđu na neki "popust"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading