Na čemu se to Pogba zahvalio Murinju?

Autor:

Sport

23.12.2018

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Mančester junajteda Pol Pogba rekao je posle pobede nad Kardifom da je zahvalan Žozeu Murinju na trofejima koje je osvojio sa njim na Old Trafordu.

RepublikaFoto: twitter.com/SkySportsNews
Pol Pogba i Žoze Murinjo

Murinjo je u utorak dobio otkaz posle dve i po godine, a kao jedan od razloga navodi se loš odnos sa glavnim igračima. Prema engleskim medijima, Portugalac je najviše problema imao upravo sa Pogbom.

Na njegovo mesto stigao je Ole Gunar Solskjer i zabeležio trijumf na debiju protiv Kardifa (5:1), a Pogba je posle duže vremena odigrao svih 90 minuta.

Neposredno po završetku meča, francuski vezista je govorio o Murinju.

- Osvajali smo trofeje sa Žozeom (Liga Evrope i Liga kup, aut.prim) i želim da mu zahvalim na tome. Pomogao mi je da napredujem i kao osoba. Zahvalan sam mu na tome. Verujem da je ista situacija i sa drugim igračima, ali to je sad prošlost. Radujemo se sledećoj utakmici - kazao je Pogba i dodao:

- Fokusiran sam na to da pomognem timu da se vrati u vrh lige. Protiv Kardifa smo odigrali sjajno i srećan sam zbog debija novog menadžera.

Junajted posle 18 kola Premijer lige ima 29 bodova i zauzima šesto mesto. U narednom, 26. decembra dočekuje Hadersfild.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading