KOŠMARNO VEČE U FRANKFURTU: Riberi održao lekciju, povredio se Srbin!

Autor:

Sport

22.12.2018

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su Ajntraht u Frankfurtu sa 3:0. Ni Luka Jović koji je u formi nije uspeo da pomogne svom timu protiv bavarske mašinerije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna iz Minhena

Odlična igra ekipe iz Minhena nagrađena je vrlo lako izvojevanom pobedom u Frankfurtu, baš onako kako se nije očekivalo. Posebno inspirisan bio je Frank Riberi koji je sa dva gola sam rešio pitanje pobednika na ovom meču.

Da stvar bude gora po tim sa Majne, povredio se srpski reprezentativac Mijat Gaćinović koji je igru morao da napusti već posle 43. minuta. Još uvek nije poznato koliko će mladi Srbin odsustvovati sa terena.

Za prvi pogodak čekalo se do 35. minuta kada su gosti vrlo lako ušetali u šesnaesterac domaćih. Robert Levandovski je progirao Riberija, a Francuzu niji bilo teško da smesti loptu u praznu mrežu. Isti igrač bio je strelac i u 79. minutu kada ga je proigrao Džošua Kimih i tako je iskusni vezista počeo da se oprašta od Bajerna na pravi način, donoseći mu bitne bodove. Tačku na i stavio je Rafinja u 89. i potvrdio ubedljivu pobedu ekipe iz Minhena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading