LUKIN BOŽIĆNI POKLON ŠAMPIONU: Milivojević srušio "građevinu", Mitar bez municije protiv "svojih"

Autor:

Sport

22.12.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudblaeri Kristal Palasa odneli su veliku pobedu na gostovanju aktuelnom šampionu Engleske Mančester sitiju. Kapiten gostiju Luka Milivojević postigao je treći gol i overi pobedu svog tima (2:3).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Milivojevića nakon gola

Pravi šou priredili su igrači Sitija i Palasa ovog popodneva na "Etihadu" gde su gosti nakon neverovatnog meča stigli do velikog iznenađenja i ogromne pobede. 

Ilkaj Gindogan najavio da bi ovo mogla da bude samo laka "šetnja" domaćih do nova tri boda i povratak na "minus jedan" u odnosu na vodeći Liverpul, ali onda je usledio "blickrig" za svega dva minuta i na semaforu je pisalo 1:2 za goste. Prvo je Džefri Šlup u 33. doneo izjednačenja, a onda bomba Andresa Touzenda za vođstvo Palasa i šok na tribinama.

Da sve bude gore po domaće pobrinuo se naš Luka Milivojević u 51. minutu i iz penala doneo, ispostaviće se, nedostižna dva gola prednosti svojoj ekipi. Do kraja meča Kevin de Brujne je u 85. samo uspeo da ublaži prednost. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Radost igrača Kristal Palasa u Mančesteru

Kakav dan za londonski tim, ali i navijače Liverpula!

U ostalim mečevima nije bilo iznenađenja osim pobede Lester sitija nad Čelsijem golom Džejmija Vardija u 51. minutu, a kratkih ruku ostao je Aleksandar Mitrović koji je na gostovanju nekadašnjoj ekipi Njukastla ostao bez municije pa je meč završen bez pobednika (0:0).

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading