Veljkovićev Verder se vratio, pa ostao praznih ruku! Šalke prekinuo post!

Autor:

Sport

22.12.2018

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je pet utakmica 17. kola Bundeslige, a najzanimljvije je bilo u Lajpcigu, gde su domaći imali 2:0, Verder se vratio u drugom poluvremenu, ali je na kraju ostao i bez boda 3:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski reprezentativac Miloš Veljković

Lajpcig je na svom terenu došao do 2:0 preko Lukasa Klostermana u 22. i Tima Vernera u 44. minutu, ali je Verder uspeo da izjednači u nastavku preko Maksa Kruzea u 67. i mladog Amerikanca Džošue Sardženta u 77. minutu. 

Tim iz Bremena, za koji je svih 90 minuta igrao srpski defanzivac Miloš Veljković, nije na kraju osvojio ni bod, pošto je strelac za Bikove za pobedu od 3:2 bio Portugalac Bruma u 87. minutu. 

Šalke je kao gost trijumfovao posle četiri meča bez pobede protiv Štutgarta rezultatom 3:1. Skribski je u 10. doneo vođstvo ekipi iz Gelzenkirhena, povisio je Sane u 70, dok je Gonzales smanjio u 76. minutu. Konačan rezultat je postavio Ahmed Kutudžu golom u 78. minutu za Šalke. 

Srpski defanzivac Matija Nastasić je odigrao ceo meč za Šalke. 

Herta je bez povređenog Marka Grujića izgubila od Bajer Leverkuzena sa 3:1. Kaj Haverc je postigao dva gola za Farmaceute u 23. i 49. minutu, dok je pre toga u 6. pogađao i Kevin Foland. Jedini gol za tim iz Berlina postigao je Džordan Torunariga u 26. minutu. 

Fortuna Diseldorf je iznenadila Hanover u gostima sa 1:0, a strelac je bio Oliver Fink u 90+2. minutu. Minimalac je viđen i u Nirnbergu, gde je domaćin izgubio od Frajburga golom Manuela Guldea u 19. minutu. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading