Trener Marseja veruje u Radonjića!

Autor:

Sport

22.12.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljivao se snažan otpor Pari Sen Žermenu - da se barem zagorča život neprikosnovenim Svecima - plasman u tri i Liga šampiona nisu se dovodili u pitanje, međutim Marselj posrće, igra vrlo promenljivo, a novinari koriste svaku priliku da Rudija Garsiju podsete koliko njegovom timu nedostaje doprinos skupo plaćenih pojačanja.

RepublikaFoto: Telegraf/Nebojša Mandić
Nemanja Radonjić

Posle 16 odigranih kola tek 6. mesto i čak 18 bodova manje od lidera sa Parka prnčeva. Utisak je da novinari krivce pronalaze upravo u novajlijama...

- To su tri momka iz različitih zemalja, niko od njih ne govori francuski. Moramo im dati vremena - pokušao je da zaštiti svoje pulene na današnjoj konferenciji Garsija, a onda nastavio:

- Jednostavno, moramo da budemo strpljivi, potrebno im je vreme. Olimpik Marselj nije običan klub, mnogo je pritiska. Uveren sam da će nam jednog momenta sva trojica doneti kvalitet. Uostalom, nije ovo prvi put da se novajlije sporije uklapaju u sistem - dodaje trener Marseja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Marseja

Francuski novinari konstatuju da se mladi Srbin najteže prilagođava "jer ne govori čak ni engleski"...

- On mora da popravi svoju komunikaciju sa saigračima, sa timom. Doveli smo ga jer smo videli da je igrač koji može da odlučuje utakmice. Trenutno ima nizak stepen samopouzdanja. I to mora da popravi - zaključio je Rudi Garsija.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading