Povreda prekinula Pakovu dominaciju

Autor:

Sport

22.12.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz štaba Borusije iz Dortmunda javljaju da sumnjaju da je španski napadač i strelac 12 golova u Bundesligi u tekućoj sezoni Pako Alkaser pokidao mišić na duelu sa Mehengladbahom u petak i da se nadaju da španski golgeter neće dugo odsustvovari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pako Alkaser

Ekipa iz Dortmunda je u prvom meču 17. kola u Bundesligi na svom "Vestfalenu" pobedila imenjaka iz Mehengladbaha rezultatom 2:1.

Alkaser se povredio u 34. minutu, kada ga je zamenio Mario Gece, koji je potom asistirao Marku Rojsu za pobednički pogodak.

- Izgleda kao pokidan mišić - rekao je sportski direktor kluba Mihael Cork.

Alkaser igra u fantastičnoj formi, a u avgustu je došao na pozajmicu iz Barselone. Ipak, u novembru je Dortmund iskoristio priliku i potpisao petogodišnji ugovor sa napadačem plativši 23 miliona evra.

Borusija će u osmini finala Lige šampiona igrati protiv engleskog Totenhema, a u nemačkoj Bundesligi trenutno su na vodećem mestu tabele sa 9 bodova više od Mehengladbaha i Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading