Murinjo već ima spisak igrača koje dovodi u Real?

Autor:

Sport

22.12.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkaz Žozeu Murinju u Mančester junajtedu pokrenuo je sve glasnije spekulacije da bi Portugalac mogao da se vrati u Real Madrid na kraju sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Nije tajna da da je "Posebni" miljenik prvog čoveka Madriđana Florentina Pereza, a na tako nešto ukazuju i tvrdnje Peđe Mijatovića.

Španski Don Balon ide još dalje, toliko da tvrdi da je dogovor već postignut i da je Murinjo sastavio spisak želja za leto 2019. godine.

Katalonski list tvrdi da su na spisku strašna imena poput Nejmara, Kilijana Mbapea, Kristijana Eriksena, Adrijena Rabioa, Matisa de Lihta i Davida Alabe.


Real se prethodnih godina nije puno trošio pošto Zinedin Zidan nije preferirao gomilanje skupo plaćenih zvezda, zbog toga je Francuz često i osećao pritisak od strane Pereza koji je želeo "Galaktikose" u svakom mogućem trenutku.

Dobra strana je ta što novac neće biti problem, ali jasno je da i u slučaju da Murinjo stigne na Santijago Bernabeu nećemo videti sva ova imena zajedno sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading