Značajna povišica za Ibrahimovića

Autor:

Sport

22.12.2018

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović je pre godinu dana stigao u Los Anđeles, gde je potpisao ugovor sa Galaksijem.

Zlatan Ibrahimović

Nije uspeo da pomogne ekipi iz "Grada anđela" da se domogne doigravanja, ali je odigrao sjajnu sezonu, postigao je 22 gola i upisao 10 asistencija.

Kako se Galaksi nije domogao doigravanja, krenule su priče o Ibrinom povratku na "Stari kontinent", Milan je bio ozbiljno zainteresovan.

Ipak, sjajni napadač na kraju donosi odluku da ostane još godinu dana u Sjedinjenim Državama, odlučio je da produži saradnju sa LA Galaksijem.

Ekipa iz Los Anđelesa je ozvaničila da će Ibrahimović i narednih godinu dana provesti sa njima, a sada su otkriveni i uslovi ugovora koji je Zlatan parafirao.


Naime, on bi u narednih godinu dana trebalo da inkasira između sedam i 7,5 miliona američkih dolara.

Podsetimo da je minule sezone zarađivao 1,5 milion dolara, te je očigledno dobio veliku povišicu, a njegov ugovor je tako postao i najveći u istoriji MLS lige.

Najplaćeniji igrač pre Ibrahimovića bi je Riki Kaka, koji je u dresu Orlanda zarađivao 6,66 miliona američkih dolara godišnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading