JOŠ JEDAN NENORMALAN TRANSFER: Mbape ide u Pariz za 180 miliona!!

Autor:

Sport

10.08.2017

18:23 >> 07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su tresnuli 228 miliona evra za transfer Brazilca Nejmara, vlasnici Pariz Sen Žermena nisu se smirili. Naprotiv, zavukli su ruku još dublje u džep i izbrojali čak 180 miliona evropskih novčanica za napadača Monaka Kilijana Mbapea!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mbape će da vrišti od sreće zbog silnih para

– Mbape će igrati u Pari Sen Žermenu, tvrdi “Marka”, iako je ranije danas TV stanica “Bein sport”, čije je sedište u Kataru, odakle su inače i vlasnici PSŽ-a, demantovala tu informaciju.

– Kilijan Mbape je imao dogovor sa Realom, ali je presudila želja njegove porodice da ostane u Francuskoj, navodi “Marka”.

Francuski mediji javljaju da je dogovor dva kluba postignut i da “nema nazad”. Obeštećenje je 160 miliona evra, uz 20 miliona koje bi Monako trebalo da dobije na osnovu bonusa.

U informaciji se navodi da su klubovi već razmenili dokumentaciju i da se čeka samo da advokatski timovi završe svoj posao da bi se transfer ozvaničio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading