LEGENDA JUNAJTEDA ZEZA "PLAVCE": Hvala Čelsiju što su nam dali Matića

Sport

10.08.2017

15:09 >> 15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Nemanju Matića moglo bi se naći mesta u prvoj postavi bilo kog kluba na planeti, ali niko nije očekivao da će Čelsi tako olako da se odrekne našeg asa, pogotovo što je u prošloj sezoni bio jedan od nosilaca ekipe koja je bila najbolja u Engleskoj. Poslednji u nizu koji je prokomentarisao ovaj čudan transfer je nekadašnji prvotimac "Crvenih đavola" Pol Skols.

RepublikaFoto: Tanjug
Pokazao od čega je napravljen: Nemanja Matić protiv Reala

- Sviđa mi se dovođenje Matića. Ali me iznenadilo malo. Zapitao sam se zašto ga je Čelsi prodao? On donosi agresivnost u Junajtedov vezni red, što je nedostajalo timu - rekao je Skols. 

Matić je prošle sezone bio standardan u prvoj postavi kod Antonija Kontea u Čelsiju, na putu ka osvajanju Premijer lige. 

- Mislim da je sličan Majklu Kariku u kontroli sredine terena, ali ono što on donosi, a Majkl nema, jeste ta agresivnost kada ima loptu, njegovi startovi. Omogućava saigračima da igraju. To je moglo da se vidi prošle sezone kada je bio fantastičan sa Kanteom, a to je omogućilo Azaru i Fabregasu više slobode u igri - dodao je legendarni vezista. 

Matić je već debitovao u dresu engleskog velikana u porazu od Real Madrida (1:2) u utorak uveče na stadionu "Filip II" u Skoplju u finalu Superkupa Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading