SRBIN DOMINIRA!

Autor:

Sport

20.12.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri PAOK-a demolirali su Aititos Spatu sa 6:0 u gostima u trećem kolu grupe 4 grčkog Kupa, a nestvarnu seriju je nastavio sjajni Aleksandar Prijović, koji je do vrha napunio mrežu protivnika postigavši čak tri gola.

RepublikaFoto: twitter.com/Football League Zone
Aleksandar Prijović

I pre početka meča se znalo da su crno-beli iz Soluna veliki favoriti, pošto niko ne može da ih zaustavi u prvenstvu, a kamoli u Kupu, gde je protivik bio član nižeg ranga.

Međutim, u timu sa "Tumbe" nije bilo opuštanja, pristupili su fudbaleri lidera grčkog prvenstva maksimalno ozbiljno ovom duelu i na kraju su ga veoma ubedljivo rešili u svoju korist. U centru pažnje bio je, naravno, fenomenalni Aleksandar Prijović.

 

 

Reprezentativac Srbije se nalazi u neverovatnoj formi, sa devet postignutih golova u Superligi je drugi strelac prvenstva, a bio je precizan i na mečevima Lige Evrope, u kojoj je PAOK okončao takmičenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading