Nema Srba u TOP 100 fudbalera sveta

Autor:

Sport

20.12.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema nijednog srpskog fudbalera ove godine od 100. do 11. mesta najboljih igrača sveta, a možda se u očima novinara neki srpski fudbaler dokazao više i od Nejmara, pa se pojavi u TOP 10 igrača sveta, rame uz rame sa Mesijem i Ronaldom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nemanja Matić

Čuvani britanski list "Gardijan" tradicionalno pravi listu 100 najboljih fudbalera sveta, u čijem pravljenju učestvuje 225 novinara i bivših igrača iz 69 zemalja sveta. 

Pre godinu dana na listi je bio Nemanja Matić i zauzimao je 74. mesto, međutim, ove godine ga nema među prvih 100, kao ni bilo kojeg drugog srpskog fudbalera, za sada.

Interesantno je da je ove godine Nejmar tek na 11. mestu, Pol Pogba je čak na 16. poziciji, Mauro Ikardi je 32, Romelu Lukaku 41...

Ko je na prvih 10 mesta još nije objavljeno, biće do kraja nedelje. A možda nas tu dočeka veliko iznenađenje, pa se u TOP 10 nađe neko od naših zemljaka zajendo sa najboljim fudbalerima sveta.

Pre godinu dana za najboljeg je izabran Lionel Mesi, ispred Kristijana Ronalda, Nejmara, Kevina de Brujnea, Harija Kejna, Luke Modrića...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading