CRNOGORSKI POSLANIK HIT U REGIONU: Zbog Zvezde rizikovao robiju!

Autor:

Sport

20.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević, koji je 14 dana boravio u parlamentu da bi izbegao pritvor, izašao napolje samo da gleda meč crveno-belih protiv PSŽ.

Milan Knežević (levo)

Lider Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević saopštio je da je u utorak 11. decembra, posle 11 noći, napustio parlament te zemlje samo da bi posmatrao meč između Crvene zvezde i PSŽ (1:4) u Ligi šampiona! Jedan od lidera Demokratskog fronta od 30. novembra boravio je u skupštini kako ne bi završio na robiji zajedno sa Nebojšom Medojevićem, koji je uhapšen. Medojević je 12. decembra oslobođen, a Knežević je napustio parlament, u koji se vratio nakratko, pošto je prethodno odgledao meč na Marakani.

- Jedini razlog što sam izašao je bio što nisam mogao da gledam utakmicu Crvene zvezde i PSŽ jer je ekran bio zamračen. Predlažem da nadležni u parlamentu ubuduće povedu računa i omoguće kvalitetnu kablovsku kako bi poslanici, navijači Zvezde, Partizana i drugih klubova mogli nesmetano da prate i njihove utakmice - izjavio je Knežević na konferenciji za medije po izlasku iz skupštine.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Ustavni sud Crne Gore je privremeno obustavio rešenje Apelacionog i Višeg suda o stavljanju u zatvor poslanika Demokratskog fronta Nebojše Medojevića i Milana Kneževića. Njih dvojica trebalo je da budu pritvoreni u sklopu istrage povodom tvrdnji o primanju i davanju mita.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading