Pronađen Nikola Žigić! Pantelić zahvalan: Javio se moj brat!

Autor:

Sport

20.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stop! Potraga je završena. Našli smo Žigu, i to na Svetog Nikolu!

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić

- Hvala vam što ste mi pomogli da nađem brata - kroz smeh će Marko Pantelić kada smo ga juče pozvali da pitamo dokle se stiglo u potrazi za bivšim Zvezdinim gorostasom koga je i sam Pantela danima tražio, a ovaj bio nedostupan na sve poznate brojeve telefona.

SMEH DO SUZA

Sve je dobro kad se dobro svrši, pa tako je i ova priča imala "hepi end". Informacije Srpskog telegrafa su govorile da je Nikola Žigić boravio na Kopaoniku pre nekoliko dana, ali nas je zanimalo i gde je ovog trenutka. Zanimalo je to i "Delije" koje su pročitale naš tekst u jučerašnjem broju, a mnogi su na društvenim mrežama kačili sliku gde Žiga drži ikonu Svetog Nikole i molili se da je sve OK.

- Čuo sam se sa njim konačno, dobro je, živ i zdrav. Uživa sa porodicom u Španiji. Boli ga uvo što sam se ja brinuo danima - kroz smeh će Panta, a onda u dahu nastavlja:

- Dobra vam je fora, totalno ste ludi. Smejali smo se obojica kad smo juče pričali. Naravno da nije bilo ništa strašno, samo je u tom trenutku bio nedostupan.

Foto: Starsport
Nikola Žigić (levo) i Marko Pantelić

KRČE TELEFONI

Panta nam otkriva šta se zapravo desilo...

- Ma, on kada je u Srbiji ugasi španski broj, a ja nisam imao ovaj srpski, pa je tako nastala peripetija. Kada se vratio u Španiju, uključio se, pa sam ga odmah pozvao. Prenesite svima: moj brat je dobro, idemo dalje. Jako, kao nekada u Zvezdi i reprezentaciji! - zaključuje Pantelić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading