"Pogba pleše po Murinjovom grobu"

Autor:

Sport

19.12.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Žoze Murinjo napustio tabor Mančester junajteda prvi na udaru kritika našao se vezista engleskog tima Pol Pogba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Prvi se po tom pitanju oglasio nekadašnji fudbaler Junajteda i legenda kluba iz crvenog dela Mančestera Geri Nevil.

- Mančester Junajted je bolji tim kada je Pogba na terenu. To je prva stvar koju bih rekao, jer ima neverovatan talenat,i zaista verujem u njega kao igrača.

Pogba je bez sumnje bio u nemilosti trenera. On nije verovao u njega, nije mu se sviđao, nije mislio da je on dobar trener, i obrnuto.

Murinjo nije mislio da je Pogba onoliko dobar igrač koliko on sam tvrdi. Između njih je u poslednjih šest meseci došlo do potpunog rata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

- Mislim da plesanje na grobu menadžera koji je upravo otpušten nije dobar potez. Murinjo izgubi posao, a Pogba i njegovi prijatelji se odmah oglase na Instagramu. Neće me zavaravati te tvrdnje kako je to bila unapred zakazana objava, to su najobičnije gluposti - rekao je Nevil.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading