Oglasio se Lalatović!

Autor:

Sport

18.12.2018

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan posle skandala na konferenciji za medije u Kruševcu posle meča Napredak - Radnički, trener Nišlija Nenad Lalatović ni za jotu nije odstupio od onoga što je rekao u lice portparolki kluba i novinaru koji ga je isprovocirao.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Očigledno dodatno isprovociran i najavom tužbe od strane portparolke Valentine Vasić, Lalatović je imao potrebu da ponovo odgovori predstavnici Napretka.

- Drago mi je što je cela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje. Dešavanja na konferenciji su snimljena kamerom, javnost neka donese sud ko je kriv.

Osvrnuo se Lalatović i na reči Valentine iz saopštenja gde ona tvrdi da je bila žrtva nasilja.

- Nasilje nad ženama je vršeno, ali nad mojom nekadašnjom suprugom, majkom moje dece i nad mojom devetogodišnjom ćerkom. Unapred pripremljen "Kruševački scenario" je pao u vodu, otišli su daleko sa uvredama i sada se u javnosti izvinjavaju. Ponavljam, neka narod pogleda šta se sve juče dešavalo i narod neka sam donese sud -  poručio je Lalatović, uz zaključak da se više neće oglašavati povodom neprinatne situacije iz Kruševca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading