"ŠTETA ŠTO NIJE TU RONALDO": Tadić jedva čeka duel sa Realom!

Autor:

Sport

18.12.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac koji brani boje Ajaksa presrećan je što će konačno igrati protiv kluba u kojem je kao mali maštao da zaigra. Žreb je odredio da u osmini finala Lige šampiona koplja ukrste baš ekipa iz Amsterdama i moćni Real Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

- Kada pogledam društvene mreže vidim da smo već izbacili Real - kaže srpski reprezentativac Dušan Tadić nakon saznanja da će Kraljevski klub biti protivnik Kopljanicima u osmini finala Lige šampiona na proleće.

Ajaks ima loš skor sa Madriđanima i šest uzastopnih poraza, a puno bola im je naneo Kristijano Ronaldo.

- Nema veze što on više nije tamo, jaki su. Šteta što je otišao iz Reala. Kada igrate sa najboljima na svetu i vaša igra se više vrednuje - ističe Srbin u razgovoru za holandski "Telegraf".

Tadić napominje da je zadovoljan žrebom.

- Baš sam Real želeo da dobijemo. To je, pored Ajaksa, jedan od meni najdražih klubova, jer sam kao mali gledao na televiziji finale iz 1998. u kojem je Mijatović postigao gol za titulu, baš na Amsterdam Areni - nastavlja naš as.

Dušan Tadić

Zato se Srbin raduje susretu sa Kraljevskim timom.

- Bernabeu je prelep stadion, a mi smo protiv Bajerna u grupi već pokazali da možemo da se takmičimo sa svakim. Madrid je vrlo iskusna ekipa i zna kako se pobeđuju ovakve nokaut utakmice. Prolaze kroz tranziciju, imaju problema, ali neće se unapred predati. Možda će se pojačati u januaru tako da će biti teška utakmica. Ipak, verujem da imamo šansu jer posedujemo ogroman kvalitet. Možemo da igramo sa svakim, a imali bismo veći posed od svakog rivala, osim od Mančester Sitija i Barselone. Opet, ni posed ni dominacija ne znače da ćemo sigurno pobediti. Moramo dobro da se adaptiramo na igru Reala i pružimo maksimum - nastavlja Tadić.

Zanimljivo, Tadić je jučerašnji žreb za Ligu šampiona pratio iz teretane.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Tadić

- Vežbao sam, radio grudi kada sam dobio notifikaciju na telefonu - otkriva vezista.

To što je Ajaks izbegao Mančester Siti, Barselonu, PSŽ i Juventus je dobro, ali...

- Pošto smo bili u drugom šeširu znali smo da ćemo dobiti teškog protivnika. Nema puno razlike među top timovima svako je kvalitetan na svoj način - dodaje Srbin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

Opet, Kopljanicima treba iskustva da bi izbacili Real.

- Trebalo je da pobedimo Bajern u grupi. Sa 1:1 i 3:3 u dve utakmice ispali bismo da se radilo o nokaut fazi. To je činjenica. Ali, to je malo i do iskustva. moramo da nastavimo da igramo fudbal i da kroz to naučimo da više igramo na rezultat. To je najvažnije u Ligi šampiona - zaključio je Tadić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading