PSŽ se žalio UEFA zbog "delija"!

Autor: telegraf.rs

Sport

18.12.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi se žalio predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu zbog koreografije navijača Crvene zvezde u Beogradu. Al-Kelaifiju je zasmetala poruka "Looking for something" iznad koje su se nalazili šeik i kamila.

RepublikaFoto: Starsport
"Marakana"

Kako prenosi "Telegraf", Al-Kelaifi je iz lože stadiona “Rajko Mitić” dva puta zvao Aleksandra Čeferina kako bi se požalio na diskriminaciju u Beogradu. Portal prenosi da je Čeferin poručio Al-Kelaifiju da ne vidi ništa sporno u transparentu kojim su "delije" aludirale na pokušaj PSŽ da osvoji Ligu šampiona, jer je poruka pokazivala ka istoku gde je bilo ispisano "1991", što je godina u kojoj su crveno-beli osvojili “ušati” trofej.

Nakon ubedljive pobede PSŽ u Beogradu sa 4:1, kojom su "Sveci" izborili osminu finala LŠ, Al-Kelaifi nije pominjao transparent sa severne tribine.

- Srećan sam zbog rezultata, ostvarili smo svoj cilj. Ponosan sam na igrače, trenera, pokazali su dobar karakter. Ponosan sam što smo pokazali da smo sjajan tim. Rezultat u Liverpulu nam je dao dosta samopouzdanja. Vrlo je važno da promenimo sliku PSŽ - rekao je Al-Kelaifi francuskim medijima posle utakmice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading