Tadić otkrio tajnu o Realu i kome se divio

Autor:

Sport

17.12.2018

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić misli da žreb Lige šampiona nije bio nepovoljan po njegov klub iako ih u osmini finala čeka duel sa Real Madridom.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Tadić

Na današnjem žrebu koji se održao u Nionu, odlučeno je da će se amsterdamski velikan sastati sa Real Madridom u osmini finala najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja. Jedan od najboljih fudbalera "kopljanika" Dušan Tadić priznao je da je navijao za Real dok je bio mlađi.

- Kao mlađi, navijao sam za Real Madrid. Predrag Mijatović, kojeg mnogo volim je igrao tamo - rekao je Tadić za holandske medije.

Odlazak Kristijana Ronalda iz Madrida se nije dobro odrazio po klub, koji ne ostvaruje željene rezultate. Tadiću sigurno ne smeta to što se Portugalac neće naći na suprotnoj strani terena u tom dvomeču, ali istakao je da bi voleo da se susretne sa njim.

Kada igrate najveća takmičenja, motiv vam je uvek da igrate protiv najboljih –kazao je Tadić i nastavio:

- Mislim da ovaj žreb nije bio nepovoljan po nas. Real ima nešto slabiji početak sezone i čini se da je odlazak Ronalda ostavio posledice po ekipu.

Ajaks će 13. februara biti domaćin Real Madridu na svojoj "Johan Krojf areni", dok će se revanš odigrati 5. marta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading