REČ PREDSEDNIKA - Kokeza: Burna godina iza nas, cilj za sledeću plasman na EP

Autor: Tanjug

Sport

17.12.2018

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza izjavio je danas da je godina na izmaku bila burna, ali uspešna i kao cilj za sledeću najavio plasman na Evropsko prvenstvo na kojem nacionalni tim nije bio od 2000. godine.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić

- Iza nas je burna godina, vratili smo se među najbolje reprezentacije sveta učešćem na Mundijalu. U Rusiji smo mogli više, ali nismo se samo mi pitali. U Ligi nacija smo potvrdili nove ambicije, a ovo rukovodstvo FSS hoće ono što smo čekali 20 godina - plasman na Evropsko prvenstvo - rekao je Kokeza na svečanosti u hotelu Kraun plaza povodom dodele "Zlatne lopte" FSS.


On je naglasio da je Srbija na pravom putu, što delom pokazuje i najbolji plasman na FIFA listi u proteklih pet godina.

- I ostale selekcije imale su uspehe, mlada reprezentacija je izborila mesto na EP. To je potvrda velike posvećenosti ljudi u Savezu.

Kokeza je najavio ulaganja u infrastrukturu i izgradnju Nacionalni stadiona, uz pomoć države i predsednika Aleksandra Vučića.

- Isto tako želimo da rekonstruišemo stadione Crvene zvezde i Partizana, sve u sklopu zajedničke kandidature za Mundijal 2030. godine - zaključio je Kokeza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading