ŠOK: Mitrović napušta Fulam?

Autor:

Sport

17.12.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović nalazi se na listi želja nekoliko klubova uoči januarskog prelaznog roka. Everton je, prema navodima engleskih medija najzainteresovaniji za srpskog golgetera koji je letos stigao iz Njukasla na Krejven Kotidž za 20.000.000 funti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Kako navodi "Miror" Mitrović  je postao navodno nezadovoljan posle smene Slaviše Jokanovića sa klupe Fulama.

Ovaj list tvrdi da je 24-godišnji napadač razočaran što je klub napustio čovek koji mu je rehabilitovao karijeru i zemljak i da se navodno poverio prijateljima kako sa Klaudijom Ranijerijem nije to više to.

Takvo stanje stvari bi, navodi list, moglo da dovede do pojačanog interesovanja Evertona, Čelsija i ostalih klubova koji su navodno zainteresovani za srpskog golgetera. Mitrović je ove sezone postigao sedam golova na 17 premiejrligaških utakmica, pa nije za očekivati da ga Fulam pusti tako lako.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Evertonu, s druge strane, hitno treba golgeter u formi, pošto se Dženk Tosun muči da uđe u formu pa silom prilika krilni napadač Ričarlison mora da igra u špicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading