MATIĆ: Teško svima, igračima najteže

Autor:

Sport

16.12.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić rekao je da igrači moraju da preuzmu odgovornost za loše rezultate u ovoj sezoni, posle poraza od Liverpula u velikom derbiju Premijer lige.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

- Kada nemate dobre rezultate, teško je da verujete, ali imam dovoljno iskustva u fudbalu. Kada pobedite dve ili tri utakmice u nizu, sve se promeni. Moramo da idemo korak po korak. Odgovornost je na svima nama, a posebno na nama iskusnijim igračima - rekao je Matić, preneo je Skaj.

Junajted je večeras na Enfildu izgubio od Liverpula sa 1:3.

- Veoma nam je teško. Očekujemo više. Mislim da smo u prvom poluvremenu stvorili nekoliko prilika, a posle drugog gola nam je bilo teško da napravimo prostor za šanse. Oni su posle gola imali više samopouzdanja, ali znali smo da smo imali prilike za gol. Drugo poluvreme za nas nije bilo dobro -naveo je srpski fudbaler.

Mančester junajted na šestom mestu na tabeli zaostaje 19 bodova za vodećim Liverpulom.

- Teško je svima koji vole Mančester junajted. Igračima je najteže. Moramo da preokrenemo situaciju i da igramo bolje - rekao je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading