NOVE VASPITNE MERE: Dembele opet na tapetu!

Autor:

Sport

16.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalera Barselone Usman Dembele je velikim problemima. Barselona ga je kaznila zbog kašnjenja na trening, ali uveli su mu je još jednu restrikciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Usman Dembele u problemima

Dembele, koji je od početka sezone kasnio veliki broj puta na jutarnji trening neće više smeti da gasi mobilni telefon i to po striktnoj naredbi trenera.

Ernestu Valverdeu se nikako ne dopada ponašanje francuskog fudbalera, ali je do sada pokazao da ima prilično jake nerve, čak je i zadovoljan njegovim igrama.

Međutim, kako je Dembele zavisnik od video igara i često ostaje uz kompjuter do ranih jutarnjih časova, španski stručnjak mu je skrenuo pažnju da ne sme ubuduće da gasi mobilni telefon, kako bi neko iz kluba stalno bio u mogućnosti da stupi sa njim u kontakt. 

Dembele je kažnjen čak sa 200.000 evra, ali ne može mu se zameriti trenutna forma. Valverde tu nema šta da mu zameri, ali ukoliko ne koriguje svoje ponašanje prema obevazama, verovatno će ubrzo morati da potraži drugi klub. 

Dembele je ove sezone u svim takmičenjim odigrao 20 utakmica i postigao devet golova uz pet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading