MURINJO HVALI NAJSKUPLJEG SRBINA U ISTORIJI FUDBALA: Matić je radio ono što želimo, doneo nam je sigurnost i balans!

Autor:

Sport

09.08.2017

09:18 >> 10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo pohvalio je igru srpskog fudbalera Nemanje Matića u porazu od Reala u Superkupu Evrope. Matić je nedavno stigao iz Čelsija za 45 miliona evra, a na duelu protiv Reala zabeležio je prvi zvaničan nastup za Junajted. Real je pobedio 2:1 i odbranio je trofej Superkupa Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug
Matić je briljirao na zvaničnom debiju u dresu Junajteda

"Bio je veoma dobar. Kada je Real napadao bilo je veoma teško za naš vezni red, a u našoj kontroli Matić je bio odličan, posebno u drugom poluvremenu. Radio je ono što želimo, precizan pas, donosio nam je sigurnost i balans. Nemanja je iskusan igrač sa sjajnim karakteristikama", rekao je Murinjo.

Matić kaže da mu je žao zbog poraza.

"Mislim da smo uradili sve da ne izgubimo. Igrali smo protiv jakog i iskusnog tima. Oni znaju kako da igraju ovakve mečeve. Nismo srećni što smo izgubili, ali smo uradili sve što smo mogli. Videli ste da smo mogli I da izjednačimo, ali to je fudbal", rekao je Matić.

Na pitanje novinara da li je Pol Pogba sebičan, Srbin je odgovorio:

"Imamo trenera koji je zadužen za takve stvari. Ja sam samo deo tima i mislim da smo svi dali sve od sebe".

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading